خواص غوره و دیابت در بارداری حاملگی و فشار خون چیست
خواص غوره و دیابت در بارداری حاملگی و فشار خون چیست
غوره , غوره انگور,غوره انگور عسگری,خواص غوره انگور,فواید غوره انگور,خاصیت غوره انگور, غوره و دیابت , غوره و فشار خون , غوره و بارداری , غوره و مویز , نگهداری غوره در فریزر
در این مطلب از سایت جسارت به خواص غوره و دیابت در بارداری حاملگی و فشار خون چیست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همه ما با غوره آشنا هستیم و کم و بیش آن را خورده ایم.در این مطلب می خواهیم به صورت علمی به مبحث غوره و غوره درمانی بپردازیم.آن میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد . دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می باشد . برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است .هرگز آن را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد آن خودداری کنند ، چون ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .
به انگور نرسیده سبز رنگ و ترش گفته می شود. در این بخش از سایت پزشکی جسارت درباره خواص و مضرات آن اطلاعاتی را آماده کرده ایم. امیدواریم از مطالعه این بخش بهره کافی را ببرید. سعی کنید حتما از غوره و آبغوره در تهیه غذا و سالاد استفاده کنید.
خواص درمانی غوره چیست
غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .
1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .
2- آب آن برای درمان چاقی مفرط مفید است .
3- بیماری اسکوربوت که به دلیل کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید ، با آب آن درمان می شود .
4- آبغوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .
5- در دفع زردی موثر است .
6- خوردن آبغوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .
7- حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .
8- آبغوره تقویت کننده کبد است .
9- برای برطرف کردن ورم گلو ، آبغوره قرقره کنید .
10- برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .
11- آبغوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد .
12- ترشی آن نیز برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است .
این میوه برای رفع تشنگی و سستی اعضا هم استفاده می شود.اگر عدس پوست گرفته با سرکه و آبغوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است.کسانیکه زمان غذا خوردنشان طولانیست بهتر است بین غذا آن را بخورند تا به هضم بهتر غذا و فاسد نشدن غذا کمک کند.در شخصی صفرا به مقدار زیاد تولید می گردد باید غذای سرد بیمزه انتخاب نمایند مانند ماءالشعیر، خیار، کدو و سبزی ها و میوه های ترش از قبیل غوره، ریباس و انار و از چربی ها و شیرینی و چیزهای تلخ و شور و تند و تیز پرهیز شود.
گرد غوره چیست
برای تهیه گرد آن، ابتدا آن را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند . سپس آن ها را آسیاب می کنیم تا به طور کامل نرم شوند. گرد آماده شده را درون یک ظرف درب دار ریخته و در محلی خشک نگهداری می کنیم. برای افزایش زمان ماندگاری می توان کمی نمک به آن اضافه کرد.نکته ی بسیار مهم در مورد گردغوره این است که برای تهیه ی آن باید از انگور عسگری استفاده کرد.
یکی دیگر از خواص آن ، درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها است .همچنین آبغوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .یکی دیگر از خواص آن درمان بیماری اسکوربوت است. این بیماری به خاطر کمبود ویتامین C در بدن اتفاق می افتد.درباره خواص آبغوره باید بگوییم که آبغوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .از دیگر فواید آن هم می توان به دفع زردی اشاره کرد.خوردن آبغوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .
آب غوره چیست
ابتدا میوه را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم. در روش دیگر می توان آن را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن میوه های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آبغوره ، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آبغوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد.آبغوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.
آبغوره تقویت کننده کبد است .برای برطرف کردن ورم گلو ، آبغوره قرقره کنید .همچنین به گفته محققان آبغوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . از مضرات آن به هنگام مصرف زیاد می توان به کاهش قوای جنسی اشاره کرد.همچنین باعث ایجاد گاز در بدن و دلپیچه و درهم کشیدن اجزای معده می شود.اگر کسی به سردی و برودت کبد مبتلا است نباید از این میوه استفاده کند.
رب غوره چیست
میوه را شسته و روی آن نمک می ریزیم ( به اندازه ی دلخواه ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آن درب ظرف را می گذاریم تا غوره ها به طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آن ها را از صافی رد می کنیم. در صورتی که رقیق بود ، کمی دیگر آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم. نکته ی مهم آن است که در مرحله ای که می خواهیم، رب کمی غلیظ تر شود، باید شعله ی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب آن سریع می سوزد. به عبارتی دیگر برای تهیه ی یک رب خوب باید زمانی طولانی صرف کرد.در ضمن اگر رب را در ظرف لعابی تهیه کنید، رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت. در صورتی که از ظرف فلزی استفاده می کنید، باید دقت کنید که کوچک ترین خراش یا زدگی در ظرف وجود نداشته باشد، چون در حین تهیه ی رب، از فلز ظرف کنده شده و وارد رب می شود که برای سلامتی بسیار مضر است.
این میوه طبعی سرد و خشک دارد، در حالی که انگور رسیده طبع گرم و تر دارد. این میوه برای تقویت کبد، رفع تشنگی و رفع بلغم معده مفید است و حرارت خون و صفرا را کاهش میدهد. همچنین باعث کاهش جوشهای گرم میشود. این میوه موجب کاهش قوای جنسی میشود. افرادی که به زخم معده و یا زیادی اسید معده مبتلا هستند و یا ششهای آنها ناراحت است نباید از این میوه مصرف کنند. مصلح آن انیسون و انجیر است. سیب ترش و سماق نیز وضعیتی مشابه آن دارند. مصرف زیاد آن موجب یبوست میشود…
ترشی غوره چیست
برای تهیه ی ترشی این میوه که نام دیگر آن “غوره غوره” است، بهتر است این میوه را درون محلولی از کات کبود و نمک قرار دهیم. این عمل به تثبیت رنگ سبز آن کمک می کند؛ در غیر این صورت بعد از مدتی رنگ غوره ها تغییر پیدا می کند. روش کار به این ترتیب است که یک دوم قاشق چای خوری کات کبود و 3 قاشق نمک را درون حدود یک لیتر آب، به طور کامل حل می کنیم و غوره ها را به مدت 24 ساعت درون این محلول قرار می دهیم. سپس آن ها را درون یک صافی ریخته و چندین بار با آب سرد می شوییم. غوره ها را روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. درون ظرف مورد نظر که باید دهانه ی آن کوچک باشد، غوره ها را ریخته و یک لیتر آبغوره و 3-2 قاشق نمک را با هم مخلوط می کنیم و روی غوره ها می ریزیم تا به طور کامل روی آن را بپوشاند. برای ماندگاری بیشتر، مقداری هم سیر چرخ می کنیم و به اندازه ی 2-1 سانتیمتر یا یک بند انگشت روی غوره ها ریخته و درب ظرف را به طور کامل می بندیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.