خواص گندم در بارداری
آشنایی با خواص گندم در بارداری و شیردهی برای رشد جنین و نوزاد
آشنایی با خواص گندم در بارداری و شیردهی برای رشد جنین و نوزاد در سایت جسارت
خواص گندم در بارداری ، خواص جوانه گندم در بارداری ، خواص جوانه گندم در دوران بارداری ، خواص سبوس گندم در بارداری ، خواص بلغور گندم در بارداری ، خواص گندم در دوران بارداری ، خواص پودر جوانه گندم در بارداری ، خواص سبوس گندم در دوران بارداری ، فواید جوانه گندم در بارداری ، خواص جوانه گندم برای بارداری ، خاصیت جوانه گندم در بارداری ، فواید جوانه گندم در دوران بارداری ، فواید سبوس گندم در بارداری
آشنایی با خواص گندم در بارداری و شیردهی برای رشد جنین و نوزاد
در این مطلب از سایت جسارت به خواص گندم در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
گندم پر از املاح معدنی است. اگر طالب کسب ویتامین های گوناگون هستید، به سراغ گندم بروید.
حریره گندم با شکر و بادام برای خونریزی سینه مفید است.گندم، جلوی سرطان روده را میگیرد.
خواص گندم در بارداری
آشنایی با خواص گندم در بارداری و شیردهی برای رشد جنین و نوزاد
به زنان حامله توصیه کنید که از سوپ گندم که دارای املاح کلسیم – فلوئور و سیلیس و ویتامین های ((ب و پ )) می باشد حتما استفاده کنند.
خواص گندم در بارداری و شیردهی
از خواص گندم خشک دارا بودن ۷ تا ۲۲ درصد پروتئین است. گلوتن نام خانواده پروتئین های گندم بوده و ۸۰ درصد از کل آن ها را شامل می شود.
گلوتن یک خانواده بزرگ از پروتئین هاست که کشش و چسبندگی منحصر به فردی داشته و می تواند اثرات مثبت و منفی خاصی در پی داشته باشد.
از خواص گندم سرشار بودن این دانه از فیبر است. اما به یاد داشته باشید گندم تصفیه شده تقریبا هیچ فیبری ندارد.
محتوای فیبر در غلات در محدوده ۱۲ تا ۱۵ درصد است. اما از آنجایی که فیبر در سبوس آن ها متمرکز است،
بسیاری از الیاف در فرایند تصفیه حذف شده و در نتیجه مقدار زیادی از فیبر در آرد سفید وجود ندارد.
فیبر منجر به عملکرد بهتر دستگاه گوارش شده و حرکت غذا را در روده ها تسهیل می بخشد.
گندم حاوی مقدار کمی از فیبرهای محلول است که ممکن است در افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر علائمی را در پی داشته باشد.
خواص سبوس گندم در بارداری
بهترین خاصیت سبوس که از قدیم شناخته شده است، به فیبر آن برمیگردد که از یبوست و چاقی پیشگیری میکند.
حسن دیگر سبوس، القای حس سیری است زیرا مثلاً غلات سبوسدار بیشتر از غلات تصفیه شده در دستگاه گوارش میمانند و آب به خود میگیرند و
احساس سیری بیشتری به فرد میدهند. فایده دیگر سبوس، کاهش جذب کلسترول است که باعث کاهش چربی خون شده و غیرمستقیم از بروز بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری میکند.
سبوس ۱۸-۱۵ درصد کلسترول خون را پایین میآورد؛ مثلاً فردی که کلسترول ۲۲۰ دارد، اگر روزانه نان کامل مصرف کند، این کلسترول به زیر ۲۰۰ یعنی حد طبیعی میرسد.
سبوس جذب قند را نیز کم میکند و زمینه ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
. این ماده غیرمستقیم بر فشارخون هم تأثیر دارد. به این ترتیب که کاهش وزن و کاهش چربی خون میتواند باعث کاهش فشارخون شود اما مستقیم در درمان فشارخون موثر نیست.
دلیل اصلی مغذی بودن سبوس، وجود ویتامینهای گروه B است.
وقتی سبوس غلات جدا میشود، ویتامینهای B1 یا تیامین، B3 یا نیاسین و بیوتین در آنها کم میشود.
در واقع، منبع اصلی ویتامینهای گروه B غلات هستند اما نانهای سفید و بدون سبوس از این لحاظ فقیر تلقی میشوند.
به علاوه، در غلات، انواع مواد معدنی مثل آهن، منیزیم، کلسیم و فسفر نیز وجود دارد اما وجود فیبر در سبوس غلات جذب این مواد معدنی به خصوص آهن و کلسیم را تأمین می کند.
آشنایی با خواص گندم در بارداری و شیردهی برای رشد جنین و نوزاد
سبوس گندم از بیشتر املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن به اندازه کافی برخوردار است لذا مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی به مادران توصیه میشود و
چنانچه به طور مداوم مصرف شود عامل افزایش قد در کودکان و نوجوانان نیز خواهد شد.
خواص جوانه گندم در بارداری
اگر باردار هستید سعی می کنید مواد مغذی موجود در رژیم غذایی خود را افزایش دهید.
مصرف مواد مغذی بسیار مهم است زیرا جنین به ویتامین ها و مواد معدنی برای سالم بودن و رشد نیاز دارد.
مصرف مکمل ها راهی مناسب است اما بهترین منبع مواد مغذی غذاهای طبیعی هستند.
البته خوردن غذا به میزان کافی کار دشواری است زیرا در بارداری از حالت تهوع رنج می برید.
خبر خوب این است که جوانه گندم مواد مغذی مورد نیاز در بارداری را تامین می کند.
جوانه گندم نطفه گندم است که غنی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.
ویتامین های ب برای سلامتی بسیار مهم حیاتی هستند و جوانه گندم تمام ویتامین های ب را دارد.
ویتامین ب برای برای عملکرد روزانه سلول ها حیاتی است.
در واقع فولیک اسید، نوعی ویتامین ب، مهم ترین ویتامین در بارداری است. جوانه گندم سرشار از فولیک اسید است.
خواص گندم در دوران بارداری
جوانه گندم حاوی آمینواسیدهای ضروری است که برای ساخت مولکول های پروتئین لازم می باشند.
در هنگام بارداری نیاز شما به آمینواسیدهای ضروری بسیار بیشتر است زیرا برای ساخت بافت های به پروتئین نیاز دارید.
در واقع توصیه می شود خانم باردار روزانه هفتاد و یک گرم پروتئین مصرف کند.
مصرف این مقدار پروتیئن تاثیر مثبت بر رشد مغز جنین دارد. همچنین پروتئین برای تشکیل سلول ها نیز لازم است.
در کنار ویتامین ها و مواد معدنی مفید، جوانه گندم ترکیبات مهم دیگری نیز دارد. جوانه گندم غنی از اسیدهای چرب ضروری است.
اسیدهای چرب امگا سه برای رشد مغز و سیستم عصبی جنین لازم و حیاتی هستند.
بدن همچنین برای ساخت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول بالا و بهبود سیستم قلبی عروقی به اسیدهای چرب نیاز دارد.
این مواد بسیار مهم و حیاتی باید در رژیم غذایی روزانه شما در بارداری وجود داشته باشند.
آشنایی با خواص گندم در بارداری و شیردهی برای رشد جنین و نوزاد
جوانه گندم غنی از کلسیم است و کلسیم برای تشکیل استخوان ها لازم است.
مصرف مقدار مناسب کلسیم در بارداری سخت است زیرا باید روزانه در بارداری هزار و دویست میلی گرم کلسیم مصرف شود.
جوانه گندم مواد معدنی و ویتامین های حیاتی برای رشد جنین را فراهم می کند. با وجود امگا سه و آمینواسید موجود در جوانه گندم، این ماده غذایی کامل در بارداری می باشد.
خواص گندم در بارداری
- ۹۶/۱۱/۲۹